No SSO cookie

MG va produce dupa 15 ani masini in Marea Britanie

voteaza
(0/ 0)
MG va produce dupa 15 ani masini in Marea Britanie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brandul britanic MG, sustinut de chinezii de la SAIC, va reincepe productia dupa 15 ani la fabrica Longbridge din Marea Britanie.

 
 

Fabrica MG Rover din Longbridge va reveni in activitate dupa o pauza de 15 ani. Producatorul britanic preluat de chinezii de la SAIC va reincepe sa produca masini dupa mai bine de un deceniu iar primul model care va parasi linia de asamblare va fi MG6.


Produs in Marea Britanie, modelul MG6 isi va face debutul pe piata din aceasta tara in 2011, ceea ce marcheaza revenirea marcii MG pe piata engleza, chiar daca acum aceasta va fi sub pavilion chinezesc.


MG Rover
si-a inchis activitatea in 2005, cand SAIC a cumparat patentele pentru unele modele si motoare ale companiei britanice. In 2007, chinezii de la Nanjing Automobile au cumparat majoritatera echipamentului de productie detinut de MG Rover. Insa, in 2011, gratie investitiilor chinezilor, MG va reveni pe piara autohtona si va produce dupa o pauza de 15 ani masini la Longbridge.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1758 :: 22.18MB