No SSO cookie

Material video spion cu Mercedes GLA

voteaza
(5/ 1)
Material video spion cu Mercedes GLA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Viitorul Mercedes GLA a fost surprins in Spania, in timpul unor teste. Cum se misca modelul? Ramane sa descoperiti voi.

 
 

Daca in urma cu ceva timp au navalit pe internet pozele spion cu noul Mercedes GLA, iata ca acum venim cu un material video.

Veti avea ocazia sa vedeti micul SUV in actiune. Revista franceza L'Automobile ne ofera mai multe detalii si ni se spune ca materialul video spion a fost inregistrat in timpul unor teste realizate intr-o regiune din Spania. Din cate puteti vedea, modelul GLA tinde spre segmentul SUV-urilor compact.

Acest model se bazeaza pe Mercedes A-Klasse hatchback. Nu ar trebui sa fiti surprinsi cand va spunem ca GLA va beneficia in principiu de aceleasi motorizari ca modelul A-Klasse. Vor exista versiuni atat pe benzina cat si versiuni diesel care vor fi cuplate la o cutie de viteze manuala in sase trepte. In cazul in care doriti, veti putea opta pentru o cutie de viteze in sapte trepte.

Conform zvonurilor Mercedes GLA ar urma sa debuteze la inceputul anului 2014. Cel mai probabil s-ar putea sa il vedem prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva care are loc anual.

Ramane sa vedem ce ne rezerva viitorul cu privire la acest model. Acestea fiind zise, noi va invitam sa urmariti materialul video spion de mai jos. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1969 :: 17.78MB