No SSO cookie

Mercedes pierde teren in fata BMW

voteaza
(5/ 1)
Mercedes pierde teren in fata BMW
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Producatorul auto german, Mercedes, pare sa piarda teren in fata rivalilor de la BMW. Daca vreti sa aflati care este nivelul pierderilor, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

In momentul de fata Mercedes este listat ca avand o valoare de 25 miliarde de euro, fata de BMW care are o valoare de 45 miliarde de euro. Din cate se pare, Mercedes pierde teren pe zi ce trece in fata rivalului BMW.

Analistul Hans-Peter Wodniok a declarat: "Piata ne arata ca perspectivele celor de la Mercedes sunt mult mai proaste in comparatie cu cele ale BMW. Piata are intotdeauna dreptate. Cand vine vorba de inovatie, cei de la BMW detin suprematia".

Foarte multi producatori se indreapta spre piata chineza. La fel fac si cei de la Mercedes. Totusi, expansiunea slaba a unor segmente si imaginea neatractiva pentru tineri au afectat Mercedes, oferind cale libera spre succes producatorilor BMW si Audi.

Directorul General Mercedes, Dieter Zetsche s-a angajat sa dubleze profiturile, la 2,6 milioane de vehicule vandute pana la sfarsitul deceniului, castigand astfel prima pozitie. Daca e sa analizam situatia din perspectiva actuala, sfarsitul deceniului va veni cu o dezamagire.

Profitul total Mercedes a scazut destul de mult in 2012. Din aceasta cauza producatorul a venit cu un plan de reducere a costurilor cu 2 milioane de euro pana in 2014.

Ramane sa vedem ce parcurs va avea Mercedes in 2013. Oare va reusi producatorul sa iasa la liman, sau se va adanci si mai tare?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2174 :: 22.18MB