No SSO cookie

Luxgen incearca cucerirea Rusiei

voteaza
(5/ 1)
Luxgen incearca cucerirea Rusiei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Brandul Luxgen se lanseaza in Rusia la Moscow International Automobile Salon 2012, vanzarile debuteaza anul viitor.

 
 

Rusii dau de gustul ofertei producatorului taivanez Luxgen care a debutat in cadrul Moscow International Automobile Salon 2012 (MIAS), aflat in plina desfasurare, in perioada 31 august- 9 septembrie. Producatorul si-a stabilit deja un centru de operatiuni, denumit Luxgen Russia,  primul aflat in afara tarii de origine, Taiwan.

Taivanezii doresc sa se lanseze pe piata ruseasca cu modelul LUXGEN7 SUV, un crossover de talie medie, care masoara 4,8 metri lungime, 1,9 metri latime si 1,76 metri inaltime. Masina va fi disponibila in Rusia incepand cu al doilea trimestru al anului 2013.

LUXGEN7 SUV va fi oferit cu un motor de 2,2 litri, in patru cilindri, supraalimentat, care ofera 175 CP, cuplat la o transmisie automata, cu cinci viteze si tractiune 4x4.

Compania taivaneza doreste extinderea ofertei din Rusia cu inca doua modele, pana la finele anului 2013.
Acestea sunt LUXGEN5, o berlina de talie medie pusa in miscare de un motor de 2,0 litri, tot pe benzina, care produce 170 CP, imperecheat cu o transmisie automata, cu sase rapoarte si modelul LUXGEN7 CEO, cunsocut si sub denumirea de LUXGEN7 MPV, vehicul descris de companie ca fiind "ideal pentru oamenii de afaceri aflati la conducerea unei companii, care au nevoie de mai mult spatiu privat".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2600 :: 22.12MB