No SSO cookie

Shanghai 2011: Luxgen Neora Concept

voteaza
(0/ 0)
Shanghai 2011: Luxgen Neora Concept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul taiwanez Luxgen a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul Neora, un autovehicul electric a carui versiune de productie va fi lansata "destul de curand” pe piata.

 
 
 

Aratand ca un Hyundai Sonata (Chevrolet) Volt-izat, Neora arata insa pe ansamblu destul de reusit, cu faruri cu tehnologie LED, acoperis panoramic din sticla si linii de design fluide.

 

In interior, habitaclul este imbracat in tapiterie din piele naturala, are ornamente din lemn, head-up display si un sistem infotainment de ultima generatie, cu ecran tactil de noua inch.

 

In ceea ce priveste propulsia, puterea lui Neora provine de la un motor electric de 245 CP alimentat de o baterie lithiu-ion de 48 kWh, toata aceasta putere fiind transmisa catre rotile din fata. Multumita acestui aranjament, Luxgen declara ca masina cu o greutate de 1.600 kg accelereaza pana la 100 km/h cu start de pe loc in doar 6,5 secunde, atinge o viteza maxima de 250 km/h si are o autonomie de 400 km dupa o singura alimentare.

 

Tinand cont ca Neora este un concept, ca vine de la o companie din Taiwan a carei traditie de producator de automobile are o vechime de, acum, doi ani si trei luni, noi nu am fi chiar atat de optimisti si increzatori. Dar cum posibilitatea de a avea suprize placute de unde nu te astepti exista intotdeauna, nu ne ramane decat sa asteptam versiunea de serie...

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2005 :: 17.79MB