No SSO cookie

LOTUS EVORA S al Politiei Romane, prezentat oficial

voteaza
(0/ 0)
LOTUS EVORA S al Politiei Romane, prezentat oficial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Politistii romani intra in randul celor "Fast & Furious".

 
 

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si Lotus Cars au prezentat astazi modelul Lotus Evora S al Politiei Romane, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Showroom-ul Oficial Lotus din Otopeni. La eveniment au fost prezenti Excelenta Sa Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Chestorul de Politie Marian Tutilescu, Secretar de Stat in Ministerul de Interne, Chestorul de Politie Liviu Popa, seful Inspectoratului General al Politiei Romane, Ion Bazac, presedintele Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus in Romania, si Christopher Nicoll, Directorul Regional de Vanzari Lotus Cars.


Automobilul este oferit gratuit pentru utilizare de catre constructorul britanic de automobile sport, in parteneriat cu Forza Rossa, pentru o perioada de 2 ani. Evora S va servi primului echipaj de elita „Lotus” al Politiei Rutiere din Romania pentru supravegherea arterelor aglomerate si cu risc sporit. Automobilul va fi folosit pentru misiuni de patrulare si de interventie rapida.


Proiecte similare au avut loc deja in Marea Britanie si recent in Italia, unde Politia Militara (Carabinieri) a fost echipata cu doua automobile Evora S oferite gratuit de catre Lotus. Romania este, astfel, a treia tara din lume in care se realizeaza un parteneriat oficial intre Lotus Cars si Politie.
Evenimentul s-a derulat in consens cu „Ziua fara accidente rutiere” iar in spirit de solidaritate participantii au purtat o banderola de culoare alba.


"Forza Rossa isi propune, odata cu vanzarea modelelor Lotus, sa promoveze securitatea rutiera precum si o noua cultura a automobilului in Romania si sa ia parte activ la lupta impotriva accidentelor si a delincventei rutiere. Dorim sa aratam ca pasiunea pentru automobile poate fi traita la maxim in conditii de siguranta, responsabil si respectand codul rutier", a declarat Ion Bazac, presedintele grupului Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus in Romania.
Prezentarea a avut loc sub patronajul Ambasadei Marii Britanii in Romania, in cadrul programului Corporate Social Responsability 2011.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.1238 :: 22.15MB