No SSO cookie

Lexus CT 200h primeste pachetul F Sport

voteaza
(0/ 0)
Lexus CT 200h primeste pachetul F Sport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lexus CT 200h a avut parte de un facelift si primeste, optional, pachetul F Sport..

 
 

Lexus a ridicat nivelul de performanta si aspectul modelului CT 200h si a adaugat un pachet optional, denumit F Sport, disponibil numai pentru varianta premium a modelului.

CT 200h F Sport are un kit aerodinamic revizuit si o grila frontala care sufera de prognatism, jante de 17 inci cu un finisaj special, ornamente metalice pe partea interioara a pragurilor, volan imbracat in piele perforata, schimbator imbracat in piele, pedale dn aluminiu, scaune imbracate, optional, in piele perforata si unele elemente metalice ornamentale, distinctive, pe panoul de comanda. Pachetul F Sport mai include si o suspensie refacuta, insa la capitolul modificari aduse motoului nu apare nimic demn de mentionat.


In completarea pachetului F Sport, CT 200h vine cu ceea ce producatorul japonez deumeste a fi un "Vehicle Proximity Notification System," adica in limbaj comun, un sistem de detectare si avertizare a prezentei pietonilor, sistem care va fi curand obligatoriu pentru toate vehiculele electrice si hibrid.


Lexus CT 200h pierde una dintre culorile sale caracteristice, Smoky Granite Mica, insa apare pe lista o varianta coloristica noua, Nebula Gray Pearl, alaturi de Obsidian, Tungsten Pearl, Starfire Pearl, Matador Red Mica si Ultrasonic Blue. Cineva de la Lexus are foarte mult timp liber si ne chinuie mintile cu aceste denumiri pompoase.

Lexus inca nu a dat publictatii fotografiile oficiale ale noii versiuni, insa modelul Ultrasonic Blue prezentat la Australian International Motor Show in Octombrie 2010, ne arata aproape toate noutatile aduse masinii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3360 :: 17.79MB