No SSO cookie

Lexus a prezentat noul CT 200h F

voteaza
(0/ 0)
Lexus a prezentat noul CT 200h F
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lexus a prezentat, in premiera mondiala, la Sydney noul CT 200h F, versiunea sport a hibridului japonez.

 
 

Lexus a prezentat la Sydney, in cadrul Salonului Auto Australian, noul CT 200h F. Modelul hibrid al diviziei de lux de la Toyota primeste o versiune sport, marcata de prezenta indicativului F.


Lexus CT 200h F va debuta in showroom-uri in prima parte a anului viitor si va urma sa atace segmentul de piata restrans al hibrizilor sport. Ca si celelalte modele Lexus F, noul CT 200h prezinta o serie de elemente specifice liniei sportive. Designul modelului hibrid sufera cateva modificari in partea frontala si cea posterioara.


Cu alte cuvinte, kit-ul exterior F se remarca prin noua grila frontala, spoilerul masiv cu guri de aerisire marite, praguri laterale si o noua bara in partea din spate, care sub aceasta versiune incorporeaza un deflector. Farmecul lui Lexus CT 200h F consta in singura optiune de culoare existenta la exterior: Flame Blue. Peisajul sportiv este intregit de prezenta jantelor masive vopsite in gri. Designul exterior nu poate fi lipsit de prezenta emblemei “F”.


Versiunea sport a hibridului nipon prezinta o serie de imbunatiri la interior. Insertiile de pe plansa de bord si de pe fatetele usilor sunt completate de volanul F sau pedalierul din aluminiu. Trenul de rulare hibrid nu sufera modificari, noul Lexus CT 200h F folosind motorul 1.8 VVT-i, propulsorul electric si transmisia CVT. Lexus a tinut sa precizeze ca a implementat o serie de modificari la setarile suspensiei, pentru a da un feeling sport noului model.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3255 :: 19.27MB