No SSO cookie

Geneva 2013 - Lamborghini Veneno

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013 - Lamborghini Veneno
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Lamborghini ne-au prezentat modelul lor aniversar Veneno in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

 
 

In ultimele saptamani au tot aparut imagini cu acest model exclusivist. Totusi, toata lumea astepta debutul sau oficial din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acest lucru s-a intamplat si voi va puteti bucura de o serie de imagini de calitate.

Lamborghini Veneno este un model exclusivist prin pretul sau. Vorbim de un model care costa 3 milioane de euro. In plus, vor fi fabricate doar trei astfel de modele. De remarcat e faptul ca toate cele trei modele au fost vandute.

Poate va intrebati de unde vine acest nume, Veneno. Ei bine, este vorba de un taur celebru care in 1914 a omorat un matador.

Cat despre performantele acestui model, va spunem ca produce 750 de cai putere si atinge o viteza maxima de 350 km/h. O masina care te poate ucide cu adevarat.

Modelul a fost lansat cu ocazia celor 50 de ani de existenta Lamborghini. In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

De asemenea, asteptam parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2407 :: 17.79MB