No SSO cookie

Ken Block ne prezinta totul despre Gymkhana 5

voteaza
(5/ 3)
Ken Block ne prezinta totul despre Gymkhana 5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Ken Block ne prezinta Gymkhana 5 asa cum s-a vazut el la final de catre toata lumea,  dar mai ales ce s-a intamplat la filmarile acestui eveniment auto unic desfasurat pe strazile din San Francisco in acest an .

 
 

Ken Block este unul dintre cei mai talentati si carismatici piloti de raliu din prezent. El este pilot in campionatul WRC (World Rally Championship) dar in anul 2012 a participat la doar 3 curse deoarece a participat la 19 raliuri care se desfasoara pe tot globul in diferite competitii.

Unul dintre cele mai reusite evenimente create de Ken Block in 2012 a fost: Gymkhana 5. In doar 5 luni clipul postat pe YouTube si pe care il gasiti la sfarsitul acestui articol a strans peste 37 de milioane de vizualizari. Clipul realizat de echipa lui Ben Conrad a fost filmat timp de 5 zile pe strazile din San Francisco si arata (daca mai este cazul) maestria in arta pilotajului a Dl. Ken Block, care nu mai este chiar la prima tinerete (45 de ani) dar continua sa ne uimeasca cu precizia sa:

 

Poate mai interesant decat clipul "Gymkhana FIVE" de mai sus este making of-ul acestuia, in care se poate vedea toate lucrurile multe si marunte, care nu sau putut vedea in clipul final. Veti avea ocazia sa vedeti desfasurarea de forte: numarul de oameni, de aparatura, de roti prajite si mult fum sau consumat ca totul sa iasa perfect. Clipul cu acest Gymkhana FIVE - making of il gasiti aici:


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2364 :: 17.79MB