No SSO cookie

Intre timp in Rusia - "Probleme Gogule?"

voteaza
(5/ 1)
Intre timp in Rusia -
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa vedeti ce se mai intampla pe drumurile din Rusia. Cu siguranta soferii nu se plictisesc niciodata. Stau toata ziua si fac upload la clipurile pe care le surprind cu camera de pe bord. Daca sunteti curiosi sa aflati ce s-a intamplat in cazul de fata, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Rusia, tara care ne ofera cele mai multe materiale video interesante, tara in care soselele pot fi comparate cu Vestul Salbatic.
Astazi va prezentam un strop de prostie umana. Totul se intampla datorita unei manevre nereusite. Stati linistiti, nu a fost nici un accident, mai mult o sperietura. Cel ce a facut manevra a reusit sa iasa de pe sosea, dorind probabil sa se linisteasca pret de cateva minute. Credeti ca a putut? Nu, masina pe care era sa o atinga a venit dupa el. Din ea au iesit niste oameni nervosi care au fugit inspre soferul cu manevra. Acesta a tot dat inapoi, s-a oprit, fantasticii nervosi s-au urcat din nou in masina lor si l-au urmarit pe om, au mai aruncat niste pietre si tot asa. Un adevarat spectacol rusesc.
Daca vreti sa vedeti ce s-a intamplat, atunci va recomandam sa va uitati la materialul video de mai jos. Va dorim vizionare placuta si speram sa nu dati peste astfel de oameni atunci cand conduceti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1452 :: 17.78MB