No SSO cookie

Întâlnirea naţională Club Mazda a ajuns la a treia ediţie

voteaza
(0/ 0)
Întâlnirea naţională Club Mazda a ajuns la a treia ediţie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Membrii Club Mazda s-au întâlnit la Rânca, în judeţul Gorj.

 
 

În perioada 1-3 iulie a avut loc cea de-a treia întâlnire naţională a membrilor Club Mazda.

La adunarea de la Rânca, din judeţul Gorj, au fost prezente 31 de modele Mazda printre care Mazda2, Mazda3, Mazda3 MPS, SUV-ul CX-7, Mazda5, Mazda6 precum şi două reprezentante din generaţii diferite ale celui mai vândut roadster din toate timpurile, Mazda MX-5.

Participanţii, veniţi din Iaşi, Constanţa, Timişoara, Buzău, Vrancea, Bucureşti, Dolj sau Ialomiţa au parcurs un traseu pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din România, cu  o altitudine maximă de 2145 m, au luat parte la şedinte foto şi au schimbat impresii despre modelele Mazda preferate.

„A fost o întâlnire la înălţime din toate punctele de vedere. Ne bucurăm că am avut prezenţi colegi din toate colţurile tării, iar pe viitor ne dorim ca din ce în ce mai mulţi posesori de Mazda să se alăture clubului şi să participe la întâlnirile anuale. Primul pas este o vizită pe forum.clubmazda.ro”, a declarat Codrin Mihăilescu, reprezentant Club Mazda.

Prezenţa Mazda a fost asigurată de un reprezentant al constructorului şi de partenerii Arian şi BDT, cu puncte de lucru în Bucureşti şi în Braşov. Compania s-a asigurat că participanţii vor pleca acasă şi cu materiale personalizate care să completeze amintirile frumoase de la Rânca.

„Nu poate decât să ne bucure interesul arătat de posesorii Mazda faţă de maşinile lor. Acest lucru înseamnă că valorile pe care Mazda încearcă să le transmită prin modelele sale se regăsesc şi la fiecare membru al clubului. Apreciem dedicarea acestora şi îi asigurăm de susţinerea Mazda şi pe viitor”, a declarat Dragoş Grapinoiu, Marketing Manager Mazda.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2195 :: 22.11MB