No SSO cookie

Noi informatii cu privire la viitorul Mazda MX-5

voteaza
(0/ 0)
Noi informatii cu privire la viitorul Mazda MX-5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Mazda MX-5 va debuta oficial la Salonul Auto de la Tokyo in 2011. Noul model se bazeaza pe conceptul Ibuki prezentat in 2003 si va incorpora si o parte a tehnologiei folosite pe RX-8.

 
 
Noul Mazda MX-5 va folosi conceptul de design Nagare. Acesta este inspirat de natura, in special de vant si apa curgatoare.Mazda doreste sa regandeasca noul MX-5 deoarece modelul curent are o masa mult mai mare decat primul model lansat in 1989. Inginerii japonezi au declarat ca noul model va avea sub 1000 kg.

Noul Mazda MX-5 va folosi panouri din fibra de carbon si insertii de aluminiu. Scopul principal al japonezilor este acela de a reduce masa si a de a-i oferi din nou caracteristicile sportive mult apreciate de fani. Modelul MX-5 a fost recunoscut in intreaga lume pentru manevrabilitatea si design-ul atipic. Mazda a inceput deja sa patenteze design-ul in SUA si Japonia.

Surse din interiorul companiei au declarat ca noul model se va baza pe conceptul Ibuki. Propulsorul va fi amplasat in spatele puntii fata, iar rezervorul sis sistemul de evacuare principal va fi amplasat inaintea puntii spate. Aceasta schimbare va creste manevrabilitatea masinii, oferind o distributie a greutatii optima. Inginerii Mazda considera ca noul roadster va fi la fel de rigid ca si un model coupe.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2014 :: 17.79MB