No SSO cookie

Infiniti M35h vs Porsche Panamera S Hybrid

voteaza
(0/ 0)
Infiniti M35h vs Porsche Panamera S Hybrid
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai rapid model hibrid din lume este……

 
 

Cei mai multi dintre producatorii de autovehicule hibrid si-au facut campania de publicitate cu propria masina. Nu este cazul Infiniti care a decis sa-si faca o campanie diferita pentru modelul M35h.

Dupa ce am vazut saptamana trecuta un teaser publicitar la modelul Porsche Panamera S, in care ne intrebam care e mai rapid, Porsche Panamera S sau Infiniti M35h, producatorul japonez a lansat ieri video-ul complet, in care modelul M35h se intrece cu noul Porsche Panamera  S, intr-o cursa de un sfert de mila (400 m).

M35h, care are 360 de cai putere, a completat un sfert de mila in 13.4 secunde, inaintea Hybridului de 380 cai putere, Porsche Panamera S, dupa cum vedem in video-ul oferit de Infiniti.

Infiniti, care a castigat anul trecut titlul de “Fastest accelerating Full Hybrid” , reusind sa scoata 13.9031 sec pe sfertul de mila, a reusit acum, in cazul in care imaginile sunt adevarate, sa-si imbunatateasca recordul cu peste 0.5 secunde.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2128 :: 17.78MB