No SSO cookie

Porsche Panamera Paragon by Hamann

voteaza
(0/ 0)
Porsche Panamera Paragon by Hamann
Stiri · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german Hamann va veni la Frankfurt cu noul model Paragon.

 
 

Nu doar marcile auto vin la Frankfurt Motor Show ci si cateva dintre cele mai cunoscute branduri de tuning din lume.

Unul dintre aceste branduri este o companie de tuning germana, Hamann, care ne va prezenta noul program Paragon pentru Porsche Panamera. Desi programul este inca in curs de dezvoltare, au decis  sa vina cu un pachet aerodinamic, care va fi completat de o crestere a performantei.

In ceea ce priveste aerodinamica, Paragon Panamera va primi o noua bara fata mai agresiva, cu prize de aer mari si lumini de zi cu LED-uri. In plus, programul va avea, de asemenea, o noua capota, aripile rotilor mai mari, o noua bara de protectie spate, o aripa spate mare, un nou sistem de evacuare cu doua tevi mari  centrale precum si un set de jante forjate de 22 inch.

Paragon Panamera va fi cu 60 mm mai lat decat versiunea de productie, va avea un sistem de suspensie actualizat, iar garda la sol va fi redusa cu mai mult de 30 mm.

In interior, Panamera va primi o multime de piele si Alcantara, pedale din aluminiu si multe  alte optiuni.

Cu ajutorul noului sistem de evacuare si a unui software,  Hamann a fost capabil să ridice puterea motorului twin-turbo V8 de la standardul de 500 CP pana la 580 CP.

Paragon Porsche Panamera Hamann urmeaza sa soseasca la Frankfurt, asa ca fiti pregatiti sa vedeti cele mai noi fotografii de la standul lor.

 

Cuvinte cheie: Porsche | Porsche Panamera | HAMANN | tuner german | Frankfurt | paragon | IAA |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4183 :: 17.88MB