No SSO cookie

Infiniti are in plan mai multe modele hibrid cu tractiune spate

voteaza
(0/ 0)
Infiniti are in plan mai multe modele hibrid cu tractiune spate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform rapoartelor si declaratiilor oficiale, Infiniti are in plan dezvoltarea unei intregi linii de hibrizi cu tractiune spate, dar numai dupa ce M35 va ocupa un segment stabil din piata.

 
 
Noul Infiniti M35 Hybrid nu va ajunge in show-room-uri pana in primavara anului viitor. Dar asta nu inseamna ca ansamblul motor nu este deja in faza avansata de lucru.
Intr-un interviu acordat publicatiei Automotive News, vicepresedintele Nissan North America, responsabil cu planificarea productiei, Larry Dominique, a declarat ca motorizarea aferenta modelului M35 hibrid este special conceuta ca sa poata fi rpeluata de toate modelele Innfiniti cu tractiune spate, nu numai de catre nava amiral, M.



Noul sistem hibrid este primul care foloseste tehnologia benzina-electric, creat de Nissan (Altima Hybrid foloseste un sistem creat de catre Toyota). Odata lansat pe piata modelul M35, este posibil sa apara noi versiuni ale modelelor deja existente, G, EX, si FX, desi probabil ca aceasta se va intampla la mult timp dupa lansarea M35.


In acest moment, segmentul de piata ocupat de hibrizii cu tractiune spate, estedestul de slab ocupat. Doar Lexus cu modelele GS 450h si LS 600h, la care se adauga Mercedes-Benz S400 si BMW Seria 7 ActiveHybrid, ocupa la ora aceasta intreaga piata. Se zvoneste ca vor aparea mai multe modele, insa nici Infiniti nu va produce celelalte versiuni hibride pana ce M35 nu se va dovedi a fi un succes.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1859 :: 22.11MB