No SSO cookie

INCREDIBIL: OMV Petrom mareste din nou pretul carburantilor

voteaza
(4/ 1)
INCREDIBIL: OMV Petrom mareste din nou pretul carburantilor
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
4.0

OMV Petrom face ce face si ne lasa masca de fiecare data. De aceasta data cu o noua scumpire. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la OMV Petrom sunt pusi pe fapte mari cand vine vorba de pretul carburantilor. Ei au stabilit un nou record, au reusit sa majoreze pretul carburantilor pentru a doua oara intr-o saptamana.
Precedenta majorare a pretului s-a intamplat in data de 17 august si iata ca in data de 23 august ne-am trezit cu o noua scumpire. Astfel, compania a crescut pretul carburantilor cu 9 bani pe litru. In Bucuresti pretul unui litru de benzina Standard 95 costa 6,18 lei, in timp ce varianta Extra costa 6,46 lei. Cat despre motorina, varianta Standard costa 6,23 lei, in timp ce varianta Extra costa de acum 6,46 lei.
Foarte interesanta miscarea celor de la OMW Petrom. Suntem curiosi cate scumpiri vor mai face pana la sfarsitul acestui an. Oricum, viitorul nu suna atat de bine cand vine vorba de pretul carburantilor.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de utilizator_255099

....... Romaaaani ......UNITI-VA si datii afara din tara pe EXPLOATATORI.....scopul lor dupa revolutie a fost si este sa ne TERMINE ca NATIE !!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1974 :: 22.11MB