No SSO cookie

Intruniri secrete ale benzinarilor la Ministerul Economiei

voteaza
(0/ 0)
Intruniri secrete ale benzinarilor la Ministerul Economiei
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Principalii benzinari din Romania s-au intrunit la inceputul acestei luni, in secret, la Ministerul Economiei. Nimeni nu stie cu exactitate ce s-a discutat insa probabil ca subiectul ieftinirii benzinei a lipsit. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

La inceputul lunii a avut loc o intrunire a bezinarilor romani. Au fost prezenti cei de la Petrom, Rompetrol, Lukoil si Mol.
Motivul intrunirii nu a fost facut public. Totusi, nici cei ce au participat nu erau siguri de motivul adunarii.
Cel mai probabil s-a discutat pretul actual al carburantilor precum si preturile viitoare. Unele dintre companii au prezentat formula de calcul pentru anul 2012, insa altele nu au facut acest lucru. Cel putin asta a declarat unul din participanti.
Avand in vedere situatia carburantilor, aceste intruniri ar putea deveni tot mai dese. Participantii au declarat ca pretul carburantilor este impus in mare parte de factori exteriori, gen cotatia la bursa.
Totusi, s-ar putea ca pretul carburantilor sa fie calculat de acum prin folosirea unui algortim fix, care sa nu se modifice.
Aceasta intrunire nu aduce vesti bune, cel putin asta credem noi. E bine sa va asteptati la majorari de-a lungul acestui an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de bad

Ieftiniri am fi chiar fraieri sa credem asta.Cand iti vinzi tara ce pretenti mai ai la ceva.Sa te rogi sa aiba mila de tine strainul in tara ta rusine sa-ti fie romanule.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2080 :: 22.17MB