No SSO cookie

Iata primele imagini cu interiorul noului Lancia Thema!

voteaza
(0/ 0)
Iata primele imagini cu interiorul noului Lancia Thema!
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lancia Thema este unul dintre modelele rezultate din parteneriatul Chrysler-Fiat. Producatorul american comercializeaza noul Chrysler 300 sub logo-ul celor de la Lancia, iar numele este inspirat de sedan-ul lansat de italieni in 1984, dar care a iesit din productie in 1994.

 
 
Noul Lancia Thema a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva alaturi de noile modele Ypsilon, Delta si Fiat Freemont. Noul sedan premium este in proportie de 99% un Chrysler 300. Singurele modificari aduse de italieni consta in imbunatatirea sistemului de suspensii, materialelor folosite la interior si inlocuirea logo-ului Chrysler cu cel Lancia.

Interiorul este imbracat in piele de inalta calitate, insertii de lemn si crom. Piesele principale ale interiorului sunt ceasul analog pozitionat pe consola centrala si cadranele iluminate cu un albastru relaxant. 

In ceea ce rpiveste propulsoarele, noul Lancia Thema va fi disponibil initial cu puternicul propulsor Hemi V8 de 5.7 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 370 CP si cu noul Pentastar V6 de 3.6 litri, acesta dezvolta o putere maxima de 292 CP si un cuplu de 350 Nm.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

Am impresia ca seamana cam mult u interioru' Fiatului Bravo!

scris de Anonim

s-a dus pe apa sambetei si design-ul italian

scris de Anonim

superb interiorul!!!

scris de Anonim

superb interiorul!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3634 :: 22.12MB