No SSO cookie

Iata noul Infiniti G Coupe Performance Line!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Infiniti G Coupe Performance Line!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti a lansat primul model realizat de catre divizia de performanta Infiniti Performance Line. Spre deosebire de divizia AMG de la Mercedes si cea M de la BMW, noua divizie IPL aduce doar modificari minore.

 
 
Noua divizie Infiniti Performance Line poate fi asemanata cu pachetele M-Sport de la BMW, dar ofera o putere putin mai mare. Primul model care beneficiaza de aceste imbunatatiri este Infiniti G Coupe. Acesta va fi prezentat oficial la Pebble Beach Concours d'Elegance si va fi disponibil incepand cu decembrie. Primele informatii sugereaza ca noul model va fi disponibil momentan doar in SUA.

Noul Infiniti G Coupe IPL a primit un pachet aerodinamic format dintr-o parte frontala si spate redesenata, praguri noi, eleron si sistem de evacuare cromat. Acesta este completat de un nou set de jante de 17" si pneuri Bridgestone de performanta. Noul model va fi disponibil in doua culori: Graphite Shadow si Malbec Black.

La interior se pot observa doua teme diferite, Graphite si Monaco Red. Cel din urma este disponibil doar cu Malbec Black si transmisia automata cu sapte viteze. Trebuie mentionate si scaunele sportive imbracate in piele, volanul sport, insertiile de aluminiu si pedalele din acelasi material.

In ceea ce priveste imbunatatirile mecanice, noul model a primit o crestere a puterii cu 18 CP, rezultand 348 CP. Puterea este transmisa puntii spate printr-o transmisie manuala cu sase rapoarte sau cea automata cu padele. Puterea suplimentara se datoreaza recalibrarii ECU-ului si a folosirii unui nou sistem de evacuare. IPL a imbunatatit  de asemenea si sistemul de suspensii si cel de franare.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4608 :: 22.19MB