No SSO cookie

Hyundai second hand are pretul in crestere

voteaza
(5/ 1)
Hyundai second hand are pretul in crestere
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Valoarea reziduala a autovehiculelor Hyundai se ridica la nivelul clasei de top in Europa.

 
 

Autovehiculele Hyundai au inregistrat cresteri ale valorii reziduale in Europa, evoluand cu aproximativ 7% in perioada iulie 2010 – iulie 2012.

Media valorii reziduale a autovehiculelor Hyundai in Europa a ajuns la 42,3% in iulie 2012, crescand de la  40,2% in iulie 2011 si respectiv 39,6% in iulie 2010, potrivit datelor publicate de catre analistii independenti Eurotax Glass’s si Bähr & Fess.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO a Hyundai Motor Europe, a declarat:  “Cresterea valorii reziduale pentru autovehiculele noastre europene reflecta nivelul ridicat al calitatii, eficientei si stilului - prezent la toate noile noastre modele, care au devenit astfel mai atractive pentru clientii europeni. Vehiculele Hyundai fabricate in Europa sunt sustinute prin pachetul nostru de garantie Five Year Triple Care – lider in industrie – si prin premiatul program i-Best pentru masini rulate – serviciu ce dezvolta increderea consumatorilor nostri”.

Anuntat in anul 2010, i-Best ofera masini exploatate sub 6 ani si rulate sub 120.000 kilometri. Fiecare autovehicul comercializat prin programul i-Best trece printr-o inspectie riguroasa si printr-un proces de reconditionare mecanica cuprinzator. Garantia de 1 an acopera peste 500 de componente, incluzand motorul, transmisia, franele, directia si suspensiile. De asemenea, 1 an de asistenta rutiera este complementar serviciului.

De la 180 distribuitori la finalul anului 2011, numarul locatiilor i-Best in Europa a cresut semnificativ, la  aproape 700 distribuitori acreditati.  In septembrie 2012, primul distribuitor exclusiv i-Best din Europa si-a deschis portile in Spania, comercializand strict masini rulate autorizate – model unic in randul producatorilor auto din regiune.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1682 :: 17.78MB