No SSO cookie

Hyundai construieste un nou centru de testare la Nürburgring

voteaza
(5/ 1)
Hyundai construieste un nou centru de testare la Nürburgring
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Investitia de 5,5 milioane euro confirma anagajamentul Hyundai fata de Europa.

 
 

La scurt interval de la comunciarea directiilor de design, Hyundai dezvaluie planurile de dezvoltare pentru un nou centru de testare a vehiculelor sale, situat la celebrul circuit de curse Nürburgring, Germania – constructie aflata deja in desfasurare. Noua facilitate, care reprezinta o investitie de 5,5 milioane de euro, reafirma angajamentul marcii fata de dezvoltarea sa ca producator de masini de top in Europa.

Testele realizate la noua baza vor fi utilizate de catre inginerii de la centrul de cercetare si dezvoltare Hyundai din Rüsselsheim, Germania, pentru a imbunatati calitatea si performanta vehiculelor Hyundai destinate clientilor europeni. In 2012, aproximativ 95% din cele 444.000 unitati Hyundai comercializate pe pietele europene au fost dezvoltate, proiectate si testate la Rüsselsheim, incluzand cele mai vandute modele ale gamei: i30, ix35 si i40.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO la Hyundai Motor Europa, a declarat, “Noul centru de testare de la Nürburgring releva intentia noastra de a ne concentra asupra optimizarii experientei clientilor cu modelele noastre. Manevrabilitatea si experienta la volan reprezinta caracteristici importante pentru soferii europeni. Este o investitie majora si ne asteptam sa contribuie semnificativ la imbunatatirea perceptiei asupra marcii Hyundai si a competitivitatii noastre in Europa.”

Locatia de 3050m² a fost selectata pentru accesul direct catre celebrul circuit, numit “Iadul Verde” datorita nivelului ridicat de dificultate si obstacolelor naturale. La fel ca in cazul participarii Hyundai la Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), centrul de testare de la Nürburgring va permite companiei sa dezvolte o dinamica imbunatatita, fiabilitate si durabilitate superioara pentru vehiculele sale.  

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1773 :: 22.11MB