No SSO cookie

Hyundai Motor Europe numeste un nou Presedinte si CEO

voteaza
(5/ 1)
Hyundai Motor Europe numeste un nou Presedinte si CEO
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Hyundai Motor Europe a numit noul Presedinte si CEO al companiei. Cine este el, ramane sa descoperiti voi mai departe.

 
 

Byung Kwon Rhim devine Presedinte si CEO al Hyundai Motor Europe. Prioritatile Hyundai pentru Europa raman consolidarea calitatii de produs si cresterea satisfactiei clientilor. Rhim a activat anterior in cadrul Hyundai Motor Russia.

Byung Kwon Rhim preia pozitia de Presedinte si CEO (Chief Executive Officer) al Hyundai Motor Europe.

Rhim detine o vasta experienta profesionala in regiune. Ocupand anterior rolul de Presedinte si CEO al Hyundai Motor Russia, Rhim a coordonat in trecut activitatea diviziei europene Hyundai de la nivelul central Hyundai Coreea.

“Este o onoare sa ma alatur echipei operationale Hyundai Motor Europe intr-un moment atat de semnificativ pentru companie. Situatia economica generala este una critica si consideram ca se va prelungi pe intreaga durata a anului 2013. In concluzie, ne vom concentra eforturile in vederea consolidarii imaginii de marca si cresterii calitatii operationale, in scopul de a livra clientilor nostri servicii care fac diferenta”, a declarat Rhim.

Presedintele Rhim preia atributiile lui Tak Uk Im, care isi continua activitatea in cadrul Hyundai Motor Company, in calitate de coordonator al diviziei de operatiuni internationale.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1835 :: 17.78MB