No SSO cookie

Honda opreste vanzarile la masinile second hand cu probleme la airbag

voteaza
(0/ 0)
Honda opreste vanzarile la masinile second hand cu probleme la airbag
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a cerut dealerilor sa opreasca vanzarile  la anumite modele second hand pana cand problema airbag-urilor va fi rezolvata

 
 

O problema la airbag a facut ca Honda sa spuna dealerilor sai sa opreasca vanzarile  anumitor masini second hand, pana cand va incepe campania de rechemare pentru a remedia defectiunea.

Honda a luat aceasta decizie, in ciuda faptului ca legea federala impune producatorilor doar oprirea vanzarilor de masini noi atunci cand este exista o campanie de rechemare, nu si a vehiculelor utilizate.

Conform rapoartelor, airbag-ul defect a fost legat de doua decese si 18 vatamari corporale pana in prezent. Problema este ca airbag-ul soferului se umfla cu o forta atat de mare incat  poate trimite bucatele de metal in sofer.

Intr-un buletin de serviciu expediat la Honda si dealerii Acura despre recall,  producatorul a declarat: "Unele vehicule afectate de aceasta campanie ar putea fi in inventarul dvs. ca masina folosita. Aceste vehicule trebuie să fie reparate inainte sa fie vandute."

Luna trecuta, Honda a anuntat ca masinile care au probleme la airbag sunt  Honda Accord 2001-2002, Honda Civic si Odiseea 2001-2003, Honda Pilot 2003, Honda CR-V 2002-2003 si Acura 3.2 TL 2002-2003 si Acura 3.2 CL 2003.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1810 :: 17.79MB