No SSO cookie

Honda N City Car BOX mai usoara cu 10%

voteaza
(0/ 0)
Honda N City Car BOX mai usoara cu 10%
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda vrea sa faca masini mai usoare si  N City Car BOX este prima l-a care s-a modificat linia de productie, in scopul reducerii greutatii

 
 

Este adevarat ca majoritatea vehiculelor noi tind să fie mai grele decat cele pe care le inlocuiesc, chiar daca dimensiunile lor raman similare.

Cele mai multe ori, motivul este ca producatorii incearca sa imbunatateasca vehiculul din punct de vedere al sigurantei si al confortului ceea ce are un impact negativ asupra greutatii si a consumului de combustibil.

Acum, aceasta tendinta pare sa fie inversa, desi intr-un ritm lent. De exemplu, noul supermini Peugeot 208 este mai usor decat predecesorul sau, 207.

Potrivit ziarului Nikkei, Honda se va alatura in curand noii tendinte,  aceasta intentionand sa schimbe design-ul si metodele de asamblare pentru a reduce greutatea vehiculelor sale, fara a face insa niciun compromis la elementele de siguranta sau de confort.

Nikkei spune ca al treilea cel mai mare producator din Japonia va investi zeci de miliarde de yeni pentru a-si actualiza ambele fabrici locale si pe cele de peste ocean, incepand cu linia de asamblare pentru cele mai mici modele din gama sa.

Ziarul a adaugat ca unele dintre noile metode de fabricare ale Honda includ panouri sudate, pentru a reduce utilizarea de suruburi si materiale de armare.

De fapt, Honda a modificat deja una dintre cele doua linii de asamblare de la fabrica Suzuka din Japonia care produc N BOX, primul model din seria N, masini mini. Greutatea masinii s-a redus cu  10%, comparativ cu un model de dimensiuni asemanatoare si, de asemenea, s-au redus si costurile de fabricatie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5580 :: 22.13MB