No SSO cookie

Hawtai B35 - Intre Porsche si Jaguar

voteaza
(0/ 0)
Hawtai B35 - Intre Porsche si Jaguar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Hawtai revin cu un facelift al modelului B35. De aceasta data v-or adauga modelului o grila de Jaguar XF in detrimentul celei de Bentley.

 
 

Cei de la Hawtai au venit pe piata in 2010 cu o copie a unui celebru model european, Porsche Cayenne. Modelul respectiv era construit pe o platforma Hyundai Santa Fe.
Acum, dupa  un an si jumatate, chinezii revin cu un facelift al modelului mai sus amintit, B35. De aceasta data ei vor inlocui vechea grila (de Bentley) cu o grila de Jaguar XF. Suna tentant, nu?
Lasand la o parte toata plagiatura, modelul este unul extrem de accesibil din punct de vedere financiar. Acesta va avea un pret de pornire de 14.800 de euro si va dispune de un motor pe benzina de 1.8 litri cu 150 CP si de unul turbo-diesel. Fata de alte masini din gama sa, noi zicem ca isi merita pretul pe deplin.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3229 :: 22.12MB