No SSO cookie

GM va investi 68 milioane dolari la fabrica din Canada

voteaza
(0/ 0)
GM va investi 68 milioane dolari la fabrica din Canada
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors va asambla Noul Impala in Canada si va investi 68 milioane de dolari pentru linia de productie

 
 

Impala este un model istoric pentru Chevrolet, cu radacini care duc inapoi la epoca de aur a automobilelor americane, in anii 1950, iar General Motors isi doreste sa-l readuca la viata.

Compania din Detroit a confirmat planurile pentru dezvoltarea unui nou brand Chevy Impala si a anuntat o investitie de 68 milioane dolari pentru a pregati uzina Oshawa din Canada pentru productia generatiei urmatoare de sedan.

In plus, GM a declarat ca se asteapta la o cerere mare si, ca rezultat, va construi noul Impala atat la uzina Oshawa cat si la uzina Hamtramck din Detroit.

Impreuna cu investitia pentru viitorul Cadillac XTS, investitia totala a GM la fabrica din Canada ajunge la 185 milioane de dolari, numarul de locuri de munca ajungand la 750.

"Cu investitiile pentru Chevrolet Impala si Cadillac XTS, facem pasi mari pentru a ne asigura maximizarea productiei si inalta calitate a fortei de munca care exista in Oshawa," a spus Kevin Williams, presedinte si director executiv al General Motors Canada.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2926 :: 22.16MB