No SSO cookie

Ghosn spune ca 2012 va fi un an record in vanzarile de autovehicule

voteaza
(0/ 0)
Ghosn spune ca  2012 va fi un an record in vanzarile de autovehicule
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anul 2012 va fi un an cu vanzari mai mari decat 2011, dupa cum declara CEO Renault-Nissan Carlos Ghosn

 
 

CEO-ul Renault-Nissan, Carlos Ghosn, este optimist cu privire la piata auto, in ciuda faptului ca criza economica din  Europa este departe de a se fi sfarsit.

De fapt, in timpul recentei lansari a versiunilor electrice  Fluence si Kangoo in Portugalia, vinerea trecuta, Ghosn a prezis ca 2012 va fi un an record pentru vanzarile de autoturisme la nivel mondial, depasind vanzarile din 2011.

"Pot sa va spun ca 2012 va fi un alt an record pentru industria auto, indiferent de ceea ce face Europa", a declarat el pentru Reuters. "2011 este deja un an record in vanzari, indiferent de ce se intampla in urmatoarele doua luni. Vanzarile vor fi mult mai mari decat  in 2010", a adaugat Ghosn.

Cererea tot mai mare de masini in China, India si Brazilia va contrabalansa pierderile din Europa. Ca si omologul sau de la Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, Ghosn considera ca piata europeana este, cel putin pentru moment, o cauza pierduta.

"Suntem prudenti in a anunta previziunile de vanzari in Europa pentru 2012, avand in vedere ca exista incertitudini la nivel inalt” a mai spus Ghosn.

Ghosn a reiterat, de asemenea, convingerea sa ca vehiculele electrice Nissan si Renault se vor dovedi cu siguranta un succes: "Vindem 1500 Nissan Leaf pe luna in SUA si mai mult de 1.000 in Japonia. Pana la sfarsitul lunii trecute am vandut 15.000 de unitati. Singura problema pe care am avut-o a fost de aprovizionare."

Cu toate acestea, tot el este primul care a subliniat ca, pentru ca predictia lui de vanzari de vehicule electrice Renault si Nissan sa ajunga la 1.5 milioane unitati in 2016, constructorii de automobile, furnizorii de energie si guvernele trebuie sa lucreze impreuna si sa instaleze o retea larga de puncte de incarcare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3122 :: 17.79MB