No SSO cookie

Renault a prezentat modelul electric Kangoo Express Z.E

voteaza
(0/ 0)
Renault a prezentat modelul electric Kangoo Express Z.E
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a prezentat oficial noul model electric Kangoo Express Z.E., un vehicul comercial cu o autonomie de 160 km.

 
 

Renault a prezentat la Salonul Auto de Vehicule Comerciale de la Hanovra versiunea de serie a modelului Kangoo Express Z.E., varianta electrica a modelului comercial. Noul Kangoo Express va intra pe piata in 2011.


Pretul estimativ al noului vehicul comercial electric, un criteriu extrem de important pentru clientii acestui segment, este de aproximativ 20.000 de euro. In unele tari, achizitionarea modelelor electrice este subventionata de stat. Spre exemplu, in Franta, noul Kangoo Express Z.E. Ajunge la un pret de 15.000 de euro, egal cu pretul versiunii Kangoo 1.5 dCi.


Kangoo Express Z.E dispune de o baterie pe litium ion care necesita o incarcare completa de 6-8 ore la o priza normala de 220V. Modelul electric dispune de o autonomie de 160 km, 60 de cai putere si un cuplu maxim de 226 Nm.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2809 :: 22.13MB