No SSO cookie

GENEVA LIVE: Conceptul Infiniti Etherea

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Conceptul Infiniti Etherea
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti a prezentat astazi in cadrul Salonului Auto de la Geneva cel mai recent concept, noul hatchback Etherea. Noul concept va fi introdus in productie in urmatorii 2-3 ani si va avea ca si tinta principala modelele europene deja consacrate.

 
 
Niponii isi continua campania de extindere a gamei de modele, cea mai recenta creatie pare ca va avea la baza noul concept Infiniti Etherea. Infiniti, divizia de lux a celor de la Nissan va lansa cel mai probabil in 2013 un hatchback premium care sa rivalizeze cu modelele europene, dar care va aduce in plus luxul si calitatea caracteristica modelelor Infiniti.

Infiniti Etherea este deocamdata doar in stadiul de concept, dar prefigureaza filozofia de design care va fi implementata pe noul hatchback, cat si pe viitoarele modele. Conceptul Infiniti Etherea a fost realizat sub supravegherea lui Shiro Nakamura, vice presedintele departamentului de design. Noul Etherea inglobeaza caracteristici regasite pe modelele sedan, coupe si chiar SUV-urile Infiniti intr-o singura masina.

Cu toate ca Infiniti nu a oferit nici o informatie cu privire la sistemul de propulsie, se pare ca noul concept va fi dotat cu un sistem hibrid. Niponii vor prezenta conceptul Infiniti Etherea in cadrul Salonului Auto de la Geneva in luna martie al anului curent.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.9622 :: 22.14MB