No SSO cookie

FOTO-SPION: Noul Toyota GT 86 Roadster

voteaza
(5/ 1)
FOTO-SPION: Noul Toyota GT 86 Roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata cum arata versiunea decapotabila a noului Toyota 86/GT 86.

 
 

La inceputul acestei luni va aduceam la cunostinta ca Toyota are de gand sa adauge o versiune decapotabila la oferta sa, versiune derivata din spectaculosul GT 86. Iata ca astazi suntem in masura sa va prezentam primele fotografii ale acestui model.

Surpins in spatele portilor inchise dintr-o locatie din Cape Town, Africa de Sud, vehiculul complet nedeghizat este viitorul model care va debuta la Geneva 2013 sub numele de "GT Open Top". Nu putem sti daca este vorba despre o versiune-concept sau chiar versiunea pre-productie a masinii, insa stim ca cei de la Toyota afirmau de curand ca modelul este deja in teste sub forma unui prototip. Asa ca, neavand date suplimentare, nu putem face nicio afirmatie referitor la posibilele diferente dintre prototip si versiunea care va ajunge in show-room.

Toyota n-a dat niciun anunt sau comunicat oficial privind Open Top, insa din imagini ne putem da seama ca avem de-a face cu un vehicul pentru 2+2 pasageri, cu plafon retractabil clasic, din material textil.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1991 :: 17.79MB