No SSO cookie

Ford si GM primesc distincii importante

voteaza
(0/ 0)
Ford si GM primesc distincii importante
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford si GM primesc premiul "Descoperirea Anului" din partea publicatiei Popular Mechanics.

 
 

Motorul de ascutitoare de creioane al companiei Ford si sistemul de evitare al coliziunilor propus de General Motors au primit fiecare, premiul "Descoperirea Anului" din partea prestigioasei publicatii Popular Mechanics, pentru anul 2012.

Motorul 1.0 EcoBoost a primit unul dintre cele 10 premii destinate finalistilor, datorita faptului ca ofera o putere ridicata in urma supraalimentarii si un consum scazut de combustibil, in ciuda capacitatii cilindrice reduse. Si asta se intampla dupa ce motorul cu combustie interna se afla pe piata de peste 100 de ani, ca o prima schimbare majora a arhitecturii acestuia.

Sistemul de evitare a coliziunilor produs de General Motors este un mare pas inainte in drumul catre masinile care se autopiloteaza. Sistemul, carea debutat pe modelul GMC Terrain, foloseste o camera montata in apropierea oglinzii retrovizoare. Aceasta urmareste liniile marcate pe sosea si se asigura ca masina ruleaza intre ele si poate detecta obiecte care se pot interfera cursului masinii.

Si in timp ce multi alti constructori au oferte asemanatoare, Popular Mechanics noteaza ca sistemul oferit de GM este "primul sistem cu o camera, cu adevarat practic si cu cost scazut, care evita accidentele in vehiculele pentru pasageri."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1929 :: 22.15MB