No SSO cookie

Ford se retrage din WRC

voteaza
(0/ 0)
Ford se retrage din WRC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta stire care a socat lumea WRC. Ford pare sa se retraga din celebrul campionat.

 
 

O miscare surpriza pentru impatimitii WRC. Acum cateva zile MINI anunta ca se retrage din competitie dupa terminarea sezonului. Din cate se pare si cei de la Ford au decis acelasi lucru.

Decizia a uimit avand in vedere ca Ford participa din 1997. Conform declaratiilor oficiale vinovata este partea financiara. S-ar parea ca producatorul trece printr-o perioada nefasta din punctul de vedere al banilor.
Din anul 1997, Ford a reusit sa castige doua titluri la constructori (2006 si 2007), 52 de curse din cele 225 si 208 podiumuri.
Asadar in sezonul urmator Ford va absenta. Ramane sa vedem daca vor reveni in 2014.

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2220 :: 17.78MB