No SSO cookie

Firmele neserioase de deszapezire vor avea contractele reziliate

voteaza
(5/ 1)
Firmele neserioase de deszapezire vor avea contractele reziliate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta decizie pe care a luat premierul Victor Ponta.

 
 

Din cate se pare, guvernul Romaniei va rezilia contractele cu firmele care nu isi indeplinesc obligatiile de deszapezire a drumurilor. Victor Ponta a spus ca in cazul in care se simt neindreptatite, firmele pot da in judecata statul.

Sunt foarte multe probleme cu contractele incheiate cu firmele private si din pacate pentru ele urmeaza rezilierea. Victor Ponta a declarat "Daca au contracte si nu sunt in stare sa deszapezeasca, asta e, le reziliem si sa ne dea in judecata, dar nu stam cu portiuni de drum la care avem teoretic responsabili, dar practic nu".

Ponta a aratat ca in zona de vest, Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti, au fost inregistrate multiple probleme din cauza viscolului si a aratat ca si celelalte judete trebuie sa fie pregatite pentru iarna grea ce pare sa vina.

La reuniunea de Guvern a fost prezent si Mircea Pop, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR). Acesta a declarat ca a existat o problema cu o firma veche la deszapezirea autostrazii Arad-Timisoara, unde nu au fost aduse utilajele prevazute in contract.

Premierul Victor Ponta a replicat: "Afara ! Si puneti-i pe lista neagra, sa nu mai primeasca niciun contract cu statul roman..."

Directorul CNADNR a aratat ca la inceputul acestei saptamani au fost demarate procedurile de reziliere a contractului cu firma respectiva, iar aceasta nu va mai putea participa la alte licitatii publice.

Seful guvernului a mai adaugat: "Mare atentie la sfarsitul saptamanii viitoare in zonele statiunilor montane. Stiu foarte bine zona, cine se duce la Ranca iarna stie ca are toate sansele sa nu mai coboare. Am facut drumul ala de o mie de ori si nu il deszapezeste nimeni, nici Armata americana, cand e zapada uriasa. Cred ca e valabil si in alte statiuni. Trebuie sa ii informam pe oameni despre vreme si ca pana la urma isi asuma riscul sa isi prelungeasca weekendul pana cand reusim sa deblocam drumurile."

In continuare asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2072 :: 22.17MB