No SSO cookie

Essen Motor Show: Brabus Mercedes SLS AMG Roadster

voteaza
(0/ 0)
Essen Motor Show: Brabus Mercedes SLS AMG Roadster
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brabus lanseaza la Essen Motor Show Mercedes  SLS AMG Roadster cu 611 CP

 
 

Renumita casa de tuning Brabus a ales Essen Motor Show, pentru a-si lansa  kitul de tuning Mercedes-Benz SLS AMG Roadster.

Pentru cei care doresc un plus de putere si un aspect mai personalizat pentru open-top SLS AMG, Brabus a dezvoltat un program detaliat, care incepe cu motorul.

Un kit de performanta care consta din recalibrarea electronica a motorului, un sistem de evacuare din titan cu patru tevi de esapament, care este cu 40 la suta mai usor decat cel din fabrica, face sa creasca puterea de la 571 CP  la 611 CP.

Alte modificari suplimentare includ o suspensie sport reglabila de la Bilstein, care reduce garda la sol cu ​​pana la 40 mm la simpla apasare a unui buton, in timp ce soferul poate alege, de asemenea, intre mai multe setari pentru amortizoare, sport sau confort.

Ca o optiune, Brabus ofera un sistem de ridicare a partii din fata a SLS AMG Roadster cu 50 de milimetri, prin apasarea unui buton de pe consola centrala, in scopul de a trece peste limitatoarele de viteza sau alte denivelari. Sistemul functioneaza la viteze de pana la 30 Km/h.

Masina are cauciucuri mai agresive - 275/30 ZR 20 pe fata si 295/25 ZR 21 pe spate - montate pe jante de 21 inch pe  fata si 22 inch pe spate.

La exterior, Mercedes SLS AMG Roadster primeste o versiune modificata a aero-kit-ului din fibra de carbon pe care Brabus l-a dezvoltat anterior pentru coupe-ul cu usi Gullwing. Acesta include un spoiler fata, praguri laterale cu logo-uri Brabus luminate, o noua bara de protectie spate cu prize de aer laterale si un difuzor, plus un spoiler discret pe capacul portbagajului.

Brabus spune ca clientii pot comanda toate componentele aero in finisaje lucioase, finisaje mate sau in orice culoare doresc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de ovyy

Sa nu uitam ce este o decapotabila, pentru a se decapota SLS AMG Roadster are nevoie de doar 11 secunde. Cat despre interior arata foarte bine.

scris de bogdan7817

se stie ca Brabus cosmetizeaza perfect orice tip de Mercedes sa nu mai vorbim de SLS AMG Roadster.totul tinde spre perfectiune

scris de carmenflorin

costisitoare pentru buzunarul meu , dar este o masina extraordinara , care te lasa fara replica

scris de sims

cum sunt un sofer moderat masina asta nu-i de mine, prea multa putere

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2424 :: 17.81MB