No SSO cookie

Editia limitata Peugeot 508 RXH epuizata in trei zile

voteaza
(0/ 0)
Editia limitata Peugeot 508 RXH epuizata in trei zile
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cele 300 exemplare ale editiei limitate 508 RXH, disponibile din 13 septembrie, s-au epuizat in doar 3 zile.

 
 

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Peugeot a deschis rezervarile pentru acest model, serie numerotata in retea şi pe Internet in 12 tari europene: Germania, Austria, Belgia, Spania, Franta, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie si Elvetia.

Cele 300 unitati ale editiei limitate ale celui de-al doilea vehicul diesel-hibrid al gamei Peugeot s-au epuizat in doar 3 zile. Un inceput foarte promitator pentru 508 RXH, care va fi livrat in primavara anului 2012.

Pentru 48.950 euro (pret cu toate taxele incluse pentru Franta), fericitii 300 de proprietari vor primi finisaje exclusiviste, cu piele alcantara in interior, scaune cu memorie incalzite, pornire hands-free, climatizare cvadri-zona, pachet audio JBL Hi-Fi, faruri cu Xenon, haion motorizat, banda aluminiu personalizata (numerotata), decor special pentru bord şi jante de 18 inch, precum si asistenta la parcarea fata si spate.

Clientii acestei editii limitate a lui Peugeot 508 RXH vor primi o combinatie de stil si manevrabilitate, precum si inalte standarde de mediu: 200 CP, tractiune integrala, mod de rulare complet electric si emisii de CO2 de doar 107 g/km, in mod combinat (electric + diesel).

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de ovyy

Nu am vazut, inca, la noi un Peugeot 508 RXH.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2696 :: 17.79MB