No SSO cookie

Seat prezinta Mii in cinci portiere

voteaza
(0/ 0)
Seat prezinta Mii in cinci portiere
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seat se alatura suratelor din Grupul Volkswagen si scoate la iveala varianta in cinci usi a vehiculului propriu de oras.

 
 

Exact la o saptamana dupa ce Skoda a prezentat versiunea in cinci usi a modelului Citigo si la doua saptamani dupa ce Volkswagen a facut la fel cu Up!, a venit randul celor de la Seat sa lanseze o versiune cu veleitati practice a modelului Mii.

Ca si la suratele din grup, cea mai semnificativa schimbare este aparitia portierelor spate si potrivit Seat, a linie ea geamurilor usor mai coborata.

"Versiunea in cinci usi este dezvoltarea perfecta necesara in oferta Mii: la fel de sportiv, la fel de dinamic, dar cu o crestere considerabila a utilitatii", a declarat vicepresedintele sectiilor de Cercetare si Dezvoltare, Dr. Matthias Rabe.
"Cu o greutate scazuta si linii moderne, Mii este deopotriva sportiv si eficient, in acelasi timp. Aceasta se aplica in special versiunii Ecomotive, care are un consum exceptional si emisii scazute."

Seat Mii in cinci portiere, care va debuta la Geneva Motor Show, are o motorizare de 1.0 litri, in trei cilindri, pe benzina, disponibila in doua variante de putere: de 60, respectiv 75 CP.
Versiunea Ecomotive  a celor doua variante, care au ca echipare suplimentara sistemul start-stop, ofera un consum mediu de 4,1, respectiv 4,2 l/100 km, cu emisii de CO2 de 96, respectiv 98 g/km CO2.

Sistemul Seat Portable Infotainment, prevazut cu un touchscreen de 5" poate fi detasat din bord, pentru folosire mobila si va fi dotare standard pentru toate modelele. Mai mult, Mii poate fi echipat cu plafon panoramic si cu sistemul de franare automata City Safety Assist, care opereaza la viteze sub 30 km/h si ajuta la prevenirea, sau evita accidentele la viteze reduse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1933 :: 19.28MB