No SSO cookie

Dealerii auto sunt aproape de pragul falimentului

voteaza
(4/ 1)
Dealerii auto sunt aproape de pragul falimentului
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
4.0

Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta stire, va invitam sa cititi mai departe articolul.

 
 

Dealerii auto au stat si stau ca pe ace in 2012. Din cate se pare, vanzarile au fost extrem de slabe iar trendul actual pare sa favorizeze aceasta scadere.
Foarte multi dealeri au dat deja faliment. Conform unor statistici, 1 din 5 dealeri a disparut de pe piata si numarul va creste pana la sfarsitul acestui an. De asemenea, se pare ca anul 2012 va fi cel mai slab an din punctul de vedere al vanzarilor auto. Vanzarile auto au fost la nivelul actual in anul 2000 cand putem spune ca piata auto nu era atat de dezvoltata ca acum. Statisticile ne mai spun ca pana acum dealerii au vandut doar 50.000 de masini.
Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de utilizator_255099

pt Kenzo.....daca s-ar elimina taxa 90%din dealerii actuali s-ar duce pe COPCA ...fara taxa Romanasii si-ar cumpara masini foarte bune din afara , acela-si tip la juma de pret ca cel din tara dar noua ,.si ce se livreaza mai ales pe piata Germana au pieseORIGINALE si nu adunate din toata LUMEA cum vin cele din Romania. Puse la aceea-si linie; o masina de3-4 ani adusa din Germania si una nuoa din Romania peste doi trei ani cea din tara noastra este mai RABLA si COSTURI mai mari de intretinere.

scris de Dollar

Kenzo mirosi a dealer de masini noi din tara de la departare. Aia cu masinile aduse de afara refuzate si sfaramate de straini imi place mie cel mai mult:)))) Esti comic rau omule. Hai sa-ti zic eu ce vor romanii: o masina buna si ieftina. Second hand. Prefera de mii de ori un BMW adus de afara decat o panarama de Hyunday nou, sau un Logan sau o cacealma de Fiat la fel de nou la care te obliga dealerul sa bagi NUMAI ulei de la Castrol sau Mobil...in functie de spaga, ca altfel moare masina.:))

scris de kenzo

daca acest guvern ***** ar da drumul la inmatricularea masinilor aduse din afara , pun pariu pa ce vreti voi ca piata auto din romania va creste 1- romanii isi vor da seama ca masinile aduse din afara tarii sunt niste gunoaie refuzate si sfarmate de cei din afara tarii 2- romanii isi vor da seama caci costurile de intretinere vor fi mult mai mari la masinele secondhand 3- plus de asta cu fiecare masina cumparata de noua de la noi din tara ne va creste nu doar vanzarile ci si credibilitatea fata de cei din afara ,fata de cei din tara,si la urma urmei sa fim seriosi daca noi nu ne ajutam pe noi atunci cine si cui ii vom vinde ,asta ramane la aprecierea fiecaruia ...sunt pentru eliminarea taxei de poluare care a adus numai rau tarii noastre si nimic altceva

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2579 :: 22.12MB