No SSO cookie

Daimler trimite 50 de camioane in Japonia

voteaza
(0/ 0)
Daimler trimite 50 de camioane in Japonia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daimler a decis trimiterea a 50 de camioane pentru a ajuta la refacerea zonelor afectate de cutremur si tsunami.

 
 
Situatia din Japonia pare continua sa se deteriorizeze, drept care, Daimler a decis sa trimita sub forma de ajutor, 50 de camioane noi care sa ajute la refacerea zonelor afectate. Camioanele sunt o donatie catre Nippon Foundation si printre ele se alfa opt Mercedes-Benz Zetros, patru Unimog, patru SUV G-Klasse si treizeci unitati Mitsubishi Fuso Canter.


Ultimele sunt construite in Japonia de catre Daimler si in urma acestui fapt vor fi mai simplu de livrat, insa restul de 20 de camioane au trebuit transportate pe calea aerului, din Germania pana in Japonia, cu ajutorul a doua aeronave cargo Antonov 124, cele mai mari avioane de serie din lume.


Donatia reprezinta o valoare de aproximatv 4 milioane de Euro si urmeaza dupa cele 2 milioane pe care Daimler le-a trimis imediat dupa dezastru. O initiativa alternativa, apartinand angajatilor companiei, a mai adunat fonduri in valoare de jumatate de milion de Euro, care vor fi distribuiti prin intermediul Crucii Rosii.



Cristian Szilvassy


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2413 :: 22.15MB