No SSO cookie

Primele Dacia Duster Pick-Up au fost livrate

voteaza
(0/ 0)
Primele Dacia Duster Pick-Up au fost livrate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rezultat al unui proiect de transformare, acesta a fost produs special pentru a răspunde cerinţelor OMV Petrom

 
 

Dacia, principalul producător auto din România, grupul OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din Sud-estul Europei, alături de Romturingia, carosier independent, anunţă livrarea primelor vehicule Dacia Duster Pick-Up.

Ceremonia de înmânare a cheilor primelor 10 vehicule a avut loc marţi, 7 octombrie 2014, la uzina Dacia de la Mioveni, în prezenţa domnului Nicolas Maure, Director General Grup Renault România, a domnului Gabriel Selischi, membru al directoratului OMV Petrom, responsabil pentru Explorare şi Producţie şi a domnului Stelian Ion, Director General al SC Romturingia SRL.

Parteneriatul dintre cele trei companii prevede livrarea a peste 500 de vehicule până la finalul anului 2015.

primele-duster-pick-up-produse-in-cadrul-unui-parteneriat-dacia-omv-petrom-romturingia-123764

Vehiculele Duster Pick-Up produse pentru OMV Petrom sunt derivate din modelul 4x4 de serie şi sunt echipate cu motorul 1.5 dCi, de 110 CP., fiind modificate pentru a răspunde nevoilor specifice industriei de petrol şi gaze. Ele oferă o cabină simplă, cu două locuri și o lunetă de dimensiuni medii, protejată de un grilaj. Cabina este ranforsată exterior. Bena are o lungime de 1,7 metri și poate transporta o încărcătură de până la 450 de kilograme.

Proiectul de conversie al autovehiculului Duster în versiune Pick-Up a demarat la finele anului 2012 şi a cuprins realizarea mai multor prototipuri, urmată de obţinerea omologării din partea Grupului Renault, a omologării RAR de către Romturingia cu sprijinul Grupului Renault şi în final, a pregătirii pentru fabricaţie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3212 :: 22.18MB