No SSO cookie

14.000 fani reuniţi la marele picnic Dacia din Franţa

voteaza
(0/ 0)
14.000 fani reuniţi la marele picnic Dacia din Franţa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În ciuda vremii capricioase, cea de-a șasea ediție a marelui picnic Dacia a reunit aproape 14 000 de persoane

 
 

Fanii mărcii au răspuns prezent în număr impresionant la marea adunare anuală a comunității de clienți Dacia, în ciuda condițiilor climatice defavorabile: această mobilizare masivă poate fi considerată un adevărat succes.

Peste 3100 de autovehicule Dacia au fost folosite duminica trecută pentru o ieșire cu familia într-un peisaj deosebit. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să petreacă momente dintre cele mai plăcute la numeroasele animații gratuite organizate pentru copii și adulți, iar programul zilei s-a încheiat cu un concert foarte apreciat de participanți al artistului francez Christophe Maé.

Într-o ambianta festivă, în care buna-dispoziție a fost omniprezentă, cei aproape 14 000 de participanți au avut, o data în plus, ocazia sa descopere toate modelele din gama Dacia, marcă ce ocupă în Franța locul 4 la vânzările de mașini către persoane fizice.

Înmatriculările de autoturisme Dacia în Franţa au înregistrat o creştere anuală de 28,8% în perioada ianuarie – iunie 2014, ceea ce plasează marca de origine românească pe locul al cincilea în topul celor mai importante mărci auto din Franţa, după Renault, Peugeot, Citroën şi Volkswagen, arată datele publicate de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA).

Succesul  Dacia pe piaţa franceză se bazează exclusiv pe două modele: Sandero, locul opt în topul celor mai bine vândute maşini din Franţa, şi SUV-ul Duster, locul 11.

Împreună, Sandero şi Duster reprezintă 87% din vânzările Dacia in Franţa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2860 :: 17.79MB