No SSO cookie

Dacia de 5.000 de euro se va produce în 8 tari

voteaza
(0/ 0)
Dacia de 5.000 de euro se va produce în 8 tari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Proiectul Dacia X90, sau modelul de 5.000 de euro cum este mai bine cunoscut, va fi produs, la nivelul anului 2007, în alte 7 ţări în afară de România, a declarat, luni, pentru www.masini.ro, Constantin Stroe, director adjunct al uzinei piteştene.

 
 
[poza1s]În acelaşi timp, producţia Dacia va urca până la circa 750.000 de unităţi, în 2007, din care numai 150.000 de maşini se vor produce în România, restul urmând a fi produse sau asamblate sub formă de colecţii SKD, în 7 state diferite din Europa, Asia sau America de Sud. Până în prezent, statele confirmate pentru producţia modelului de 5.000 de euro sunt Rusia, Columbia şi, potrivit informaţiilor provenite de la Renault, şi Iran. Din câte se apreciază, Rusia va putea asambla circa 35% din producţia externă a Dacia. În ceea ce priveşte volumele de piese şi subansamble exportate, Romania va trimite circa 10 milioane de metri cubi (colecţii SKD) către ţările producătoare de autovehicule Dacia. Astfel, zilnic, aproximativ 10.000 metri cubi de piese şi subansamble vor trebui să plece din Romania. "Dacia este o piaţă imensă pentru producătorii de piese şi subansamble din România, cu condiţia ca aceştia să poată produce la standarde de calitate internaţională, dar la preţuri accesibile consumatorului roman'', a precizat Stroe.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1470 :: 17.76MB