No SSO cookie

Cum sa transformi murdaria de pe masina in arta

voteaza
(5/ 1)
Cum sa transformi murdaria de pe masina in arta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta arta neconventionala adoptata de un britanic.

 
 

Stim cum sta treaba cu mizeria, praful care se depune pe masini. Stim ca uneori mai gasim mesaje inscriptionate pe parbrize, gen "Spala-ma".

Un engleza insa, a transformat acest obicei in arta si suntem siguri ca veti fi de acord cu noi. Ori de cate ori masina lui Scott Wade este acoperita de mizerie, noroi, praf, el isi ia pensulele si porneste la "atac". Reuseste sa reproduca opere de arta cunoscute intr-o maniera incredibila daca ne gandim ce fel de "panza" foloseste.

Imaginile sunt atat de realiste incat atrage privirile tuturor atunci cand se afla in trafic si putem intelege de ce.

"Indiferent de locul in care merg cu sotia mea, atentia primita este mare. Foarte multi oameni se aduna in jurul masinii noastre, fac poze si pun tot felul de intrebari legate de arta mea. Sotia mea statea intr-o zi la semafor si la un moment dat o masina s-a oprit in spatele ei. Toti pasagerii au coborat pentru a face poze cu automobilul nostru artistic", a declarat Scott Wade.

Englezul petrece pana la patru ore pentru a crea o astfel de opera de arta si ne spune ca trebuie sa fie foarte atent. O singura suflare poate distruge totul.

Poate va intrebati cat rezista operele. Ei bine, daca nu ploua, ele pot rezista chiar si o luna de zile.

Scott Wade este un adevarat artist, unul excentric am putea spune daca ne uitam la "picturile" sale si la "panzele" pe care le foloseste.

In continuare, noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3122 :: 17.79MB