No SSO cookie

TUNING: Transformare inedita - Peugeot 406 devine Ferrari F430

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Transformare inedita - Peugeot 406 devine Ferrari F430
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre aceasta modificare. In plus, avem pentru voi si o galerie cu aceasta replica Ferrari F430. Asa ca daca sunteti interesati, trebuie sa cititi mai departe.

 
 

Iata o poveste unica a unui Peugeot care este nevoit sa duca o viata sub acoperire. Glumim putin, dar asta este adevarul. La baza acestei replici Ferrari sta un Peugeot 406 Coupe din 1998.
Proprietarului i-a venit mareata idee de a-si transforma modelul francez, intr-un model italian, mai exact Ferrari F430.
Dupa cum veti vedea in imagini modificarile aduse cam lasa de dorit. Ne referim la modul in care au fost imbinate elemente. Totul pare ieftin si neterminat. In plus, din cate veti vedea in imagini, garda ar fi trebuit sa fie mai joasa si rotile ar fi trebuit sa fie mai mari.
In momentul de fata modelul poate fi achizitionat de pe eBay UK avand un pret de start de 9500 euro. Chiar daca ati cumpara masina, tot ar mai trebui sa faceti niste investitii pentru a o aduce acolo unde trebuie. In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul galeriei. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre cu privire la acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1945 :: 17.79MB