No SSO cookie

Cum sa cosmetizam masina

voteaza
(0/ 0)
Cum sa cosmetizam masina
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De ce sa platiti pe cineva sa va cosmetizeze masina, cand o puteti face chiar dvs? Economisiti niste bani si va infrumusetati masina in acelasi timp.

 
 
Va fi o surpriza pentru multe persoane, dar nu este nimic greu sau dificil in a cosmetiza masina. Nu exista nici un secret in a cosmetiza profesionist masina, motivul fiind unul simplu. in principiu, tot ce trebuie sa faceti este sa spalati si sa curatati masina. Am facut asta inca dinainte de a avea permis, dar cum putem avea cel mai frumos vehicul dintre toate? Pentru asta, avem nevoie de cateva obiecte.

Materiale necesare:
  • detergent de vase sau solutie pentru curatat masini
  • material fin
  • ceara pentru masina
  • aspirator
  • atasament pentru furtun pentru locuri greu accesibile
  • solutie pentru curatat geamuri fara amoniac
  • ziare
  • discuri pentru ceruit
  • material pentru lustruit masina
  • galeata, cam de 5 galoane (18 litri)
  • solutie pentru curatat covoare
  • solutie pentru curatat vinil
  • burete
Dupa ce v-ati adunat toate materialele, puteti incepe cosmetizarea masinii. Acest proces este unul destul de simplu, daca tineti minte ca doar veti spala masina. incepeti prin a amesteca solutia de curatat in galeata. Daca este posibil, va trebui sa folositi apa calda pentru ca aceasta curata mai bine decat apa rece. Folosind carpele fine, aplicati apa cu detergent pe partea superioara a masinii si apoi continuati cu partea de jos. Puteti folosi un burete daca aveti unul. in timp ce continuati in jos, spalati cu detergent aplicand presiune usoara pentru a nu zgaria sau deteriora vopseaua de pe masina. Dupa ce ati spalat la exterior in acest fel, puteti clati detergentul. Uscati masina cu ajutorul materialului fin. Dupa ce este uscat, urmati instructiunile de pe spatele recipientului de ceara, apoi ceruiti masina pentru un luciu deosebit.

Apoi puteti continua cu spalatul ferestrelor. Dupa cum am povestit in alt articol, acesta este un pas destul de simplu. Doar trebuie sa pulverizati solutie de curatat fara amoniac pe ferestre, incepand cu parbrizul. Apoi stergeti solutia folosind niste ziare, cu miscari intr-o singura directie, pentru a minimiza riscurile de a zgaria ferestrele. Terminati cu o sectiune inainte de a incepe alta.

In final, sunteti pregatiti sa incepeti curatarea interiorului masinii. Pentru a incepe, indepartati covorasele din masina. Dupa aceea, incepeti sa aspirati podelele si scaunele. Folositi atasamentul pentru locuri greu accesibile pentru a aspira peste tot. Dupa ce totul a fost curatat complet, puteti incepe curatarea tapiseriei daca este necesar. Pur si simplu urmati instructiunile de pe aparatul „Rug Doctor” si curatati tapiseria. Aveti grija sa lasati covorasele la uscat inainte de a folosi masina, astfel incat reduceti riscurile de mucegai in masina.

In timp ce tapiseria se usuca, puteti curata vinilul din masina. Procesul acesta este descris in amanunt intr-un alt articol, dar puneti sau pulverizati solutia de curatat pe o carpa si stergeti vinilul. Dupa ce ati terminat si aceasta etapa, faceti un pas in spate si uitati-va la masina cu mandrie. Ati terminat de cosmetizat masina.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1786 :: 22.16MB