No SSO cookie

Citroen isi consolideaza parteneriatele in fotbal

voteaza
(0/ 0)
Citroen isi consolideaza parteneriatele in fotbal
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa parteneriatele cu echipa engleza Arsenal din 2008 si Echipa Nationala a Frantei din 2010, Citroen isi reconfirma implicarea in lumea fotbalului international.

 
 

In Franta, Citroen a demarat colaborari cu PSG si OM, in Austria cu echipa din Viena iar in Italia cu clubul Palermo.

In 2010 Citroen a anuntat parteneriatul oficial cu Federatia Franceza de Fotbal si Echipa Frantei pentru 4 ani, unangajament indraznet pentru a lua parte la scrierea noii istorii a albastrilor in incercarea de a face fata provocarilor

Citroen merge astazi si mai departe consolidandu-si legaturile cu lumea fotbalului si devenind partener cu doua cluburi emblematice din Liga I – Paris Saint-Germain si Olympique Marseille.

Prin semnarea parteneriatului cu Paris Saint-Germain pentru sezonul 2011-2012, Citroen doreste sa participe la relansarea acestui club. In pauzele meciurilor din Liga I din Parc des Princes, mai multe vehicule Citroen C1 vor fi puse joc prin animatia Citroen Golden Barre.

In acelasi timp Citroen semneaza un parteneriat pe doi ani cu un alt club legendar, Olympique Marseille.

Incepand cu 16 noiembrie, jucatorii echipei vor consolida imaginea Marcii urcandu-se la volanul modelelor Citroen DS4 care le vor fi livrate!

Cu ocazia derby-ului Olympique Marseille - Paris Saint-Germain din 27 noiembrie, Citroen va concretiza acest dublu parteneriat intr-o maniera indrazneata, realizand doua Citroen DS3 unice in culorile fiecarui club!

Citroen DS3 OM va fi pus la bataie pe pagina de Facebook® Citroen Franta (www.facebook.com/Citroen.France) incepand cu 14 noiembrie, iar modelul PSG va fi disponibil cu ocazia meciului retur (aprilie 2012).

Citroen insoteste diverse cluburi si dincolo de granitele nationale. Traversand Canalul Manecii, Citroen isi consolideaza parteneriatul initiat in 2008 din prima liga engleza semnand un nou acord de 3 ani cu clubul londonez Gunners Arsenal FC.

In Sicilia, Citroen inaugureaza in premiera un parteneriat cu fotbalul italian devenind astfel pentru 2 ani furnizorul oficial al clubului Palermo Calcio, club de liga I. Citroen le ofera membrilor echipei posibilitatea de a conduce modele precum Citroen DS3, DS4 si C5 insa le pune la dispozitie si abonatilor oferte promotionale in exclusivitate la dealerii sicilieni!

In cele din urma, in inima Europei, la Viena in Austria, Citroen devine partener oficial al echipei FK Austria WIEN, pentru 3 ani. Si acest angajament demonstreaza faptul ca Citroen este un partener inconturnabil in lumea fotbalului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de carmenflorin

nu sunt o fana a fotbalului, dar pot sa ii felicit pe cei de Citroen si ceilalti producatori auto .Cea mai mare publicitate se face in sport.

scris de ovyy

Sunt un iubitor al fotbalului, dar si al automobilelor, fecilictari Citroen pentru implicarea in cel mai iubit sport.

scris de bogdan7817

pana la urma tot fotbalul atrage cea mai mare sursa de venituri din publicitate

scris de sims

ce bine-i sa fii forbalist, vine masina singurica la tine

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2621 :: 22.17MB