No SSO cookie

Chevy aduce lupta impotriva cancerului de san la NASCAR

voteaza
(0/ 0)
Chevy aduce lupta impotriva cancerului de san la NASCAR
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Camaro Roz va fi Pace car la  NASCAR.

 
 

Un Camaro special colorat in roz va rula in viitoarea cursa NASCAR Sprint Cup Series la Atlanta Motor Speedway si Richmond International Raceway, week-end-ul viitor, pe 10 septembrie, pentru a sensibiliza opinia publica in legatura cu cancerul la san.

General Motors, divizia  Chevrolet, a declarat ca va face, de asemenea, o donatie de 200 dolari la Societatea Americana de Cancer, pentru fiecare tur efectuat de  masina roz. In plus, Chevrolet a declarat ca va colabora cu Societatea Americana de Cancer, luand initiativa impotriva cancerului de san prin  participarea la diverse evenimente.

"De 100 de ani, Chevrolet ajuta  oamenii de-a lungul vietii in nenumarate moduri", a declarat Alan Batey, vicepresedinte pentru vanzari si service Chevrolet. "Dar cum stim cu totii, uneori calatoriile din viata fac diverse ocoluri sau iau sfarsit prea devreme. Impreuna cu fanii nostri, Chevrolet vrea sa ajute Societatea Americana de Cancer pentru  a crea o lume cu mai putin cancer, mai multe aniversari  si calatorii mai lungi".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2410 :: 17.78MB