No SSO cookie

Cel mai bun scor pentru Mazda3 in testul de anduranta Auto Bild

voteaza
(0/ 0)
Cel mai bun scor pentru Mazda3  in testul de anduranta Auto Bild
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda este singurul brand cu trei modele in top 3 al clasamentului testului de anduranta Auto Bild

 
 

Mazda continua triumful in cadrul testului de anduranta Auto Bild.

Dupa Mazda6 si Mazda5, Mazda3 a trecut cu succes testul de anduranta de 100.000 de km. Scorul obtinut este dovada suplimentara a calitatii, fiabilitatii si durabilitatii automobilelelor Mazda.

Cea mai bine vanduta compacta Mazda a avut un singur defect minor dupa drive-test-ul de doi ani – o clema de plastic defecta la compartimentul de bagaje. Acest lucru semnifica faptul ca Mazda3 a inregistrat cel mai bun scor si este acum al treilea model Mazda clasat printre primele trei automobile in cadrul testului de anduranta Auto Bild – lucru pe care nici un alt producator auto nu l-a realizat pana acum. Rezultatul Mazda3 plaseaza modelul si pe locul doi pe lista compactelor testate. „Mazda este prima optiune a celor care cauta un automobil lipsit de griji”, au declarat editorii Auto Bild. „Fiabilitatea japoneza este de actualitate”, au adaugat acestia.

Actuala compacta este a doua generatie Mazda3 introdusa in 2009. Versiunea facelift, cu imbunatatiri tehnologice si de design va fi lansata in luna octombrie. Modelul facelift va fi si mai usor de folosit si mult mai atragator cu o grila frontala redesenata, alaturi de noi materiale si culori la interior pentru o senzatie superioara de calitate. Confortul interior a fost de asemenea sporit si prin scaderea zgomotului resimtit in habitaclu.

Lista de echipari a modelului deja cuprinzatoare a fost extinsa si include (printre alte noi caracteristici) un indicator de schimbare a vitezelor, pentru un condus cu un consum eficiente si accesibile si un ecran tactil Mazda de 5.8 inch integrat, pentru navigatie, bazat de tehnologia TomTom® . Mazda3 facelift ofera aceleasi pachete complete de siguranta pasiva si activa ca si generatia curenta, incluzand sistemul Mazda de monitorizare a partii din spate (RVM), ce a primit anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt premiul Euro-NCAP „Advanced Award”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2704 :: 22.16MB