No SSO cookie

Ce se mai vinde pe eBay? Un monstru lemnos!

voteaza
(0/ 0)
Ce se mai vinde pe eBay? Un monstru lemnos!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Direct din iad, sau direct de pe eBay, un "Woodie" fabricat in Canada.

 
 

Una dintre cele mai populare masini construite in anii de dupa razboi a fost Ford Super Deluxe. Atat varianta station wagon, cat si cea decapotabila au fost ultimele versiuni realizate din lemn si probabil si cele mai aratoase.


La capatul opus al regnului "moto-botanic", se afla acest produs manual in Quebec, Canada. Arata ca un desen facut de un copil care a incercat sa reproduca o camioneta.
Initial a fost "fabricat" pentru a servi ca exponat static la o expozitie oarecare, insa multi cred ca ar fi fost mai potrivit sa fie servit ca hrana pentru castori.

Sub caroseira cu alura zvelta, se gaseste un intreg Chevrolet S10, din 1993, mai precis, motorul, tranmisia si suspensia. Motorizat cu un V6 de 2,8 litri si cutie de viteze manuala, este direct cosmarul oricarui american.
Caroseria este realizata din lemn de pin gri si placaj rusesc.

Monstruozitatea lemnoasa este de vanzare pe eBay, iar proprietarul o descrie ca pe "un unic, original si cu siguranta excelent instrument de reclama pentru afacerea dumneavosatra," care costa "doar" CA$16.000 / US$16.726 / €11.834, in functie de moneda in care doriti sa platiti.

Deloc suprinzator, nimeni nu a facut vreo oferta pana acum. Mai mult, vanzatorul este atent asupra detaliului, dealtfel extrem de important, comunican ca este imposibil exportul in afara Canadei, datorita conditiei intregii structuri, care este realizata manual si nu in ultim rand din cauza varstei exponatului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5429 :: 17.79MB