No SSO cookie

BMW partener principal la a 62-a editie Berlinale

voteaza
(0/ 0)
BMW partener principal la a 62-a editie Berlinale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru al treilea an consecutiv, BMW Group este partenerul principal al Festivalului International de Film de la Berlin.

 
 

Pentru al treilea an consecutiv, BMW Group este partenerul principal al Festivalului International de Film de la Berlin.

Aproape 100 de automobile din portofoliul BMW Group vor asigura o sosire spectaculoasa a starurilor pe covorul rosu. Alaturi de actualele modele, precum BMW Seria 5 Gran Turismo, limuzinele BMW Seria 7 si BMW Seria 6 Gran Coupe - un model complet nou -, automobile clasice, care au aparut in filme de-a lungul anilor, vor fi si ele prezente. Printre acestea se vor numara BMW 326 Cabriolet, care a putut fi vazut in pelicule precum "The Tin Drum" din 1936; BMW 501 "Isar 12" prezent in "Funkstreife Isar 12" din 1960; sau BMW Z8, vedeta alaturi de James Bond in "The World is Not Enough", lansat in 1999.

De-a lungul festivalului de film, zece actori europeni din noul val vor fi condusi la evenimente in modele MINI pe care ei insisi le-au configurat ca parte a initiativei "EFP SHOOTING STARS - Europe's best young actors". Automobilele MINI vor fi decorate cu citate care au darul de a te pune pe ganduri si cu logo-uri personalizate, obiectivul acestei initiative fiind evidentierea potentialului creativ al tinerilor actori.

Oferind o vedere de ansamblu asupra covorului rosu din fata Berlinale Palace, BMW Golden Bear Lounge va fi si in acest an locul care va reuni regizori, producatori, scenaristi, actori si mass-media de pretutindeni. Salonul aflat in Grand Hyatt Berlin - care va fi si gazda evenimentelor sau a forumurilor - dispune de "TV Corner", o zona echipata special, pentru interviuri si comentarii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2166 :: 22.11MB